Digital kommunikation

En allt större del av vår kommunikation sker via digitala kanaler. Genom att tänka digitalt från början kan ni stärka ert varumärke och delta i samhällsdebatten på fler arenor, till exempel i sociala medier.

Westander är en av de svenska pr-byråer som har flest följare i sociala medier. Våra erfarenheter har lärt oss att nyckeln till framgångsrik digital kommunikation är en tydlig strategi, kombinerat med att ni vågar prova er fram och ta reda på vad som ger bäst resultat.

Westander kan hjälpa er med allt från att ta fram en digital strategi till att skapa engagerande innehåll till era kanaler.

Vill du veta mer?

Lisa Blomqvist

Våra specialister inom digital kommunikation

Lisa Blomqvist

Pr-konsult

Har tidigare arbetat som retorikkonsult, föreläsare och talskrivare, med kandidatexamina i journalistik och i retorik från Lunds universitet. Lisa är Westanders givna specialist på Linkedin och leder pr-skolans kurser "Skriv bättre debattartiklar” och "Bli en skicklig moderator". På fritiden driver hon en matblogg, instagrammar inredning och twittrar intensivt.

Andreas Rolfer Wrangö

Pr-konsult

Är specialist på rörlig bild och kriskommunikation i sociala medier. Andreas har tio års erfarenhet som journalist på bland annat Dagens Nyheters och Sveriges Radios webbredaktioner. Leder pr-skolans kurs "Film i pr-arbetet".

Hanna Berheim

Enhetschef

Är specialist på hållbarhet och arbetar med opinionsbildning och lobbying, där digitala kanaler och sociala medier självklart är en integrerad del i arbetet. Hanna kommer tidigare från fackförbundet Jusek. På Westander arbetar hon bland annat med projekt inom klimat, miljö, arbetsmarknad och digitalisering.

Johan Lindahl

Pr-konsult

Är specialiserad på digitala kampanjer och produktion av podcast och ljud. Johan har gått på Dramatiska institutets radiolinje. Han har bland annat arbetat många år som producent på Sveriges Radio och med digital kommunikation på Naturskyddsföreningen.

Maja Stridsberg

Pr-konsult

Är utbildad i digital strategi på Hyper Island och har lång erfarenhet av att jobba med sociala medier, bland annat från Rättviseförmedlingen. Maja har specialistområden som digitalisering, teknik och elektronik. Leder pr-skolans kurs ”Opinion och relation på Twitter". Byggde sin första hemsida som 10-åring.

Sofie Ek

Projektledare

Är specialist på rörlig bild och har tidigare arbetat med onlinevideo på Chimney Group. Sofie har många års erfarenhet av kommunikation i digitala kanaler samt en masterexamen i Marketing & Media Management från Handelshögskolan i Stockholm. Leder pr-skolans kurs "Film i pr-arbetet" och ansvarar för Westanders egen hemsida.