Digital kommunikation

För att nå ut till era målgrupper behöver ni synas och höras på webben och i sociala medier. Att göra det smart och effektivt är inte så svårt som det kan låta.

Våra specialister inom digital kommunikation har erfarenhet från nyhetssajter, filmproduktion, opinionsbildning och varumärkesutveckling.

Vill du veta mer?

Ninna Prage

Våra specialister inom digital kommunikation

Ninna Prage

Pr-konsult

Ninna ansvarar för Westanders tjänster inom digital kommunikation. Tidigare har hon arbetat som journalist på bland annat Expressens sajt Hälsoliv och TT.
– Våga ta ut svängarna. Sociala medier utmärks av ett rappare och mer lättsamt tilltal, säger Ninna Prage.

Andreas Rolfer Wrangö

Seniorkonsult

Andreas ansvarar för Westanders tjänster inom content. Tidigare har han arbetat över tio år som journalist på Dagens Nyheter och Sveriges Radio.
– Spela in enkla filmer för spridning i era kanaler och livesänd era evenemang, säger Andreas Rolfer Wrangö.

Hanna Berheim Brudin

Affärsområdeschef

Hanna är chef för enheten Westander Hållbarhet. Tidigare har hon arbetat på Jusek och med hållbarhetsfrågor inom UD och Amnesty Business Group.
– Ställ er frågan ”Vad söker våra målgrupper på?” och lägg upp innehåll som fyller ett behov, säger Hanna Berheim Brudin.

Johan Lindahl

Pr-konsult

Johan är specialiserad på hållbarhet. Tidigare har han arbetat som producent på Sveriges Radio och som projektledare på Naturskyddsföreningen.
– Bjud in era fans och följare till att skapa innehåll, som ni sedan delar vidare, säger Johan Lindahl.

Linnea Sandström Lange

Pr-konsult

Linnea är specialiserad på lobbying. Tidigare har hon arbetat på Läkare i Världen och för en politisk intresseorganisation i USA.
– Se till att ha en uppdaterad hemsida med innehåll som ni länkar till i sociala medier, säger Linnea Sandström Lange.

Sofie Ek

Seniorkonsult

Sofie ansvarar för Westanders tjänster inom varumärkesstrategi och är specialiserad på digital kommunikation. Tidigare arbetade hon på Chimney Group.
– Undvik långa perioder av tystnad genom att skapa en inläggsbank med färdigt innehåll, säger Sofie Ek.