Film, grafik och layout

Innehållet i era egna kanaler blir mer engagerande och attraktivt att sprida när det är presenterat med film eller grafik.

Vi på Westander hjälper till att ta fram enklare filmer och infografik som stärker er närvaro i sociala medier. Vi layoutar trycksaker och formger presentationer.

Hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg efter just era behov.

Vill du veta mer?

Andreas Rolfer Wrangö

Våra specialister inom film, grafik och layout

Andreas Rolfer Wrangö

Pr-konsult

Andreas har arbetat som tv-reporter, nyhetsgrafiker och sidredigerare på Dagens Nyheter och har studerat webbdesign. Jobbar gärna med animerad och stilla grafik, layout och film. Lärare på pr-skolans kurs "Film i pr-arbetet”.

Daniel Skog

Pr-konsult

Daniel har mångårig erfarenhet från Malmö stad av att arbeta med layout och formgivning både för tryck och digitala kanaler. Han har ett särskilt intresse för hur kommunikation kan utformas så att den påverkar mottagarens beteende.

Johanna Look

Byråchef

Johanna är ansvarig för Westanders grafiska profil och formger många av våra egna trycksaker. Hon har lång erfarenhet som projektledare och stöttar er gärna i att integrera arbetet med grafiskt material i ett effektivt och proaktivt pr-arbete.

Sofie Ek

Projektledare

Filmspecialist med bakgrund från produktionsbolaget Chimney Group. Sofie har en masterexamen i digital marknadsföring från Handelshögskolan. Leder pr-skolans kurs "Film i pr-arbetet".