Forum för skattereform

Skattesystemet är ett ineffektivt lapptäcke av särlösningar, där användandet av olika skattebaser inte har ställts mot varandra.

Sverige behöver ett samhällsekonomiskt effektivt skattesystem som bidrar till en hållbar ekonomisk tillväxt och säkerställer finansieringen av välfärden. Vi på Westander vill verka för en parlamentarisk utredning om en stor skattereform.

Våra specialister har lång erfarenhet av att arbeta med lobbying och opinionsbildning. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Frida Blom

Våra specialister inom Forum för skattereform

Frida Blom

Projektledare

Frida har arbetat på Westander sedan 2012 och är specialiserad på bland annat lobbying. Tidigare har hon varit ordförande för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen.
– Bestäm er för ett huvudbudskap som ska finnas som en röd tråd i all er kommunikation, säger Frida Blom.

Mikael Persson

Enhetschef

Mikael är ansvarig för Westanders tjänster när det gäller lobbying. Tidigare har han bland annat arbetat som politisk handläggare åt Folkpartiets riksdagsgrupp.
– Träffa politikerna och föreslå konstruktiva lösningar. Gör inte uppvaktningen obehaglig genom att ställa hårda krav, säger Mikael Persson.

Patrik Westander

Vd

Patrik är vd och huvudägare av pr-byrån Westander. Tidigare har han bland annat arbetat på finansdepartementet och som vd för Svenska Statoil.
– Lobbying är en viktig del av demokratin. Det främsta demokratiska problemet är inte de som lobbar, utan alla de som inte lobbar, säger Patrik Westander.