Hållbarhet

Vissa företag grönmörkar. Av rädsla för kritik håller de tyst om hur de bidrar till en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling.

Företag som i stället kommunicerar kring hållbarhet stärker varumärket, inspirerar andra och driver hållbarhetsarbetet framåt. Vi på Westander hjälper företag och organisationer att arbeta med hållbarhetskommunikation.

Våra specialister har lång erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Hanna Berheim Brudin

Våra specialister inom hållbarhet

Hanna Berheim Brudin

Enhetschef

Hanna är chef för enheten Westander Hållbarhet. Hon har tidigare arbetat på Jusek och med hållbarhetsfrågor inom UD och Amnesty Business Group.
– Våga kommunicera hållbarhetsarbetet. Om ni ska vänta tills ni är helt nöjda så kommer ni aldrig i gång, säger Hanna Berheim.

Andreas Rolfer Wrangö

Pr-konsult

Andreas har tidigare arbetat som journalist på Sveriges Radio och senast åtta år på Dagens Nyheter, där han bland annat var nattchef på nätupplagan.
– Sätt upp mål för hållbarhetsarbetet och berätta löpande om resultaten. Det visar att ni tar frågorna på allvar, säger Andreas Rolfer Wrangö.

Daniel Skog

Pr-konsult

Daniel har arbetat som kommunikationsstrateg inom Malmö stad i 15 år och har erfarenhet av att både genomföra och kommunicera hållbarhetsarbete.
– Gräv där ni står, hållbarhetsarbetet ska börja med er kärnverksamhet och genomsyra allt ni gör, säger Daniel Skog.

Johan Lindahl

Pr-konsult

Johan har mångårig erfarenhet som journalist och kommunikatör, bland annat från Sveriges Radio och Naturskyddsföreningen.
– Kommunicera er hållbarhetsredovisning. Berätta både hur hållbar er verksamhet är och vilka utmaningar ni har, säger Johan Lindahl.

Maja Stridsberg

Pr-konsult

Maja har tidigare bland annat ansvarat för sociala medier och arbetat med jämställdhets- och mångfaldsfrågor på Rättviseförmedlingen.
– Öppenhet skapar förtroende. Berätta också om era utmaningar och vad ni gör konkret för att möta dem, säger Maja Stridsberg.

Sandra Ehne

Pr-konsult

Sandra har tidigare varit chef för Scouternas mångfalds- och integrationsarbete och under två år varit ordförande för Stockholm Pride.
– Bjud in anställda, kunder och samarbetspartner att bidra. Dra nytta av deras engagemang för att göra hållbarhetsarbetet ännu bättre, säger Sandra Ehne.

Sebastian Stjern

Pr-konsult

Sebastian har tidigare arbetat med hållbart företagande, som grundare av skjorttillverkaren The Fair Tailor och som affärscoach vid Stockholms universitet.
– Berätta om hur ert hållbarhetsarbete bidrar till en positiv samhällsutveckling. Det gör er till en mer relevant aktör, säger Sebastian Stjern.

Sofie Ek

Projektledare

Sofie är specialiserad på varumärkesstrategi och har tidigare arbetat på bland annat Norska exportrådet och Chimney Group.
– Berätta enkelt och lättbegripligt om ert hållbarhetsarbete. Undvik fackuttryck, tekniska detaljer och förkortningar, säger Sofie Ek.