Hälsa och forskning

Hälsoklyftorna ökar. Samtidigt får forskningsbaserad kunskap om hälsa inte den spridning den förtjänar.

Företag, myndigheter och organisationer behöver alla delta mer aktivt i hälsodebatten och på så sätt bidra till bättre folkhälsa och kunskapsbaserade beslut. Vi på Westander hjälper våra uppdragsgivare att nå ut med sina budskap.

Våra specialister har lång erfarenhet av att arbeta med hälsofrågor och forskningskommunikation. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Sara Arborén

Våra specialister inom hälsa och forskning

Sara Arborén

Projektledare

Sara ansvarar för Westanders specialistområde Hälsa och forskning. Tidigare har hon varit pressinformatör på Ungdomsstyrelsen och Swedbank.

Frida Blom

Projektledare

Frida är specialiserad på kommunikativt ledarskap. Tidigare har hon bland annat varit ordförande för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen.

Johan Lindahl

Pr-konsult

Johan är specialiserad på hållbarhet. Tidigare har han arbetat som producent på Sveriges Radio och med digital kommunikation på Naturskyddsföreningen.

Kristoffer Housset

Projektledare

Kristoffer ansvarar för Westanders tjänster inom opinionsbildning. Tidigare har han bland annat varit pressekreterare åt vänsterpartiledaren Lars Ohly.

Linnea Sandström Lange

Pr-konsult

Linnea är specialiserad på politik och opinion. Tidigare har hon arbetat med politiska kampanjer i USA och med opinionsbildning på Läkare i Världen.

Pär Daléus

Projektledare

Pär ansvarar för Westanders tjänster inom kriskommunikation. Tidigare har han under tio år forskat och utbildat inom kris och ledarskap vid Försvarshögskolan.