Kommunikativt ledarskap

Att vara ledare är att kommunicera, i synnerhet i moderna kunskapsföretag. Vi hjälper chefer och ledningsgrupper att bli tydliga, skapa tillit och stärka samarbetet på arbetsplatsen.

Vi har själva det uttalade målet att vara pr-branschens bästa arbetsplats. På Westander ser vi kommunikativt ledarskap och tillit mellan anställda som nycklar till en välfungerande arbetsplats.

Vill du veta mer?

Birger_Lycken

Birger Lycken

Våra specialister inom kommunikativt ledarskap

Birger Lycken

Enhetschef

En av Westanders mest erfarna konsulter, med omfattande egna erfarenheter av ledande positioner. Som konsult har Birger stöttat chefer och ledningspersoner i vitt skilda verksamheter. Han brinner för hälsofrämjande arbetsplatser där återkoppling driver kvalitet och kompetensutveckling.

Frida Blom

Projektledare

Var tidigare ordförande för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, då hon topprankades i Affärsvärldens lista över makthavare under 40 år. Frida har arbetat som konsult på Westander sedan 2012, bland annat med återkoppling, rekrytering och värdegrundsfrågor.

Hanna Berheim

Enhetschef

Leder Westander Hållbarhet och ingår i Westanders ledningsgrupp. Hanna är en erfaren projektledare som har studerat organisation och ledarskap. Som konsult har hon coachat vd:ar och kommunikationschefer på många företag och organisationer.

Patrik Westander

Vd

Som vd sedan starten har han lett Westander till att bli en av landets mest kända och framgångsrika pr-byråer. Tidigare har Patrik bland annat arbetat inom flera internationella bolag i Statoilkoncernen och senast som tillförordnad vd för Svenska Statoil.

Pär Daléus

Projektledare

Har utbildat många chefer i kris- och ledarskapsfrågor på Försvarshögskolan. Pär har också forskat om ledarskapsstil, ledarskapskapital och ledarskap under svåra förhållanden. Han har tidigare arbetat som sakkunnig i krishanteringsfrågor på regeringskansliet.

Sandra Ehne

Pr-konsult

Har under två år varit ordförande för Stockholm Pride. Sandra blev 2016 listad av chefsorganisationen Ledarna som en av Framtidens kvinnliga ledare. Hon har arbetat som chef på Scouterna och har gedigen erfarenhet av förändringsprocesser och värdegrundsfrågor.