Våra uppdragsgivare

 

På Westander redovisar vi alla pågående lobbyinguppdrag och långsiktiga publicitetsuppdrag. Här är de uppdragsgivare vi jobbar med just nu. De uppdrag där vi jobbar med lobbying är markerade med 

Case

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Här kan du läsa om hur några av våra uppdragsgivare
beskriver sitt pr-arbete.

IVL Svenska Miljöinstitutet

IVL Svenska Miljöinstitutet

Ett av Sveriges ledande miljöinstitut, som arbetar med forskning och uppdrag för ett hållbart samhälle. Kommunikationsarbetet handlar bland annat om att stötta forskare som vill delta i miljödebatten.

Egenanställnings­företagen

Egenanställnings­företagen

Branschorganisationen som vill öka kunskapen om egenanställning. De kontaktar politiker, skriver debattartiklar och använder branschstatistik för att skapa publicitet kring frågan.

Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent

Stiftelsen Håll Sverige Rent verkar bland annat för minskad nedskräpning. Genom en omfattande kampanjverksamhet har Håll Sverige Rent arbetat för ett skräpfritt Sverige i mer än femtio år.

SEKAB

SEKAB

Kemiföretaget SEKAB i Örnsköldsvik är en av Europas ledande etanolaktörer. Företaget arbetar med pr för att öka kännedomen om hur förnybara drivmedel kan bidra till en hållbar framtid.

Svenska Stadsnätsföreningen

Svenska Stadsnätsföreningen

Svenska Stadsnätsföreningen opinionsbildar, skriver debattartiklar, genomför enkäter, uppvaktar politiker och rangordnar kommunerna för att bidra till att utveckla Sveriges bredbandsinfrastruktur.

Collectum

Collectum

Tjänstepensionsföretaget Collectum vill att fler ska känna till hur viktig tjänstepensionen är för den framtida pensionen. Viktigast är att jobba hos en arbetsgivare som erbjuder tjänstepension.

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. I pr-arbetet prioriteras frågan om att kommuner ska erbjuda individanpassat brandskydd till äldre.

Bukowskis

Bukowskis

Bukowskis grundades år 1870. Kommunikationsarbetet handlar till stor del om att uppmuntra till ett hållbart förhållningssätt till möbler, konst och inredning.

Hemfrid

Hemfrid

Serviceföretaget Hemfrid vill skapa nya jobb med schyssta villkor genom att fler tar hjälp med sitt vardagspussel. Hemfrid verkar för en förändrad syn på hushållsnära tjänster och för satsningar på rutavdraget.