Våra uppdragsgivare

 

På Westander redovisar vi alla pågående lobbyinguppdrag och långsiktiga publicitetsuppdrag. Här är de uppdragsgivare vi samarbetar med just nu. Uppdrag som innehåller lobbying är markerade med 

Case

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Här kan du läsa om hur några av våra uppdragsgivare
beskriver sitt pr-arbete.

IVL Svenska Miljöinstitutet

IVL Svenska Miljöinstitutet

Ett av Sveriges ledande miljöinstitut, som arbetar med forskning och uppdrag för ett hållbart samhälle. Kommunikationsarbetet handlar bland annat om att stötta forskare som vill delta i miljödebatten.

Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent

Stiftelsen Håll Sverige Rent verkar bland annat för minskad nedskräpning. Genom en omfattande kampanjverksamhet har Håll Sverige Rent arbetat för ett skräpfritt Sverige i mer än femtio år.

SEKAB

SEKAB

Kemiföretaget SEKAB i Örnsköldsvik är en av Europas ledande etanolaktörer. Företaget arbetar med pr för att öka kännedomen om hur förnybara drivmedel kan bidra till en hållbar framtid.

Svenska Stadsnätsföreningen

Svenska Stadsnätsföreningen

Svenska Stadsnätsföreningen opinionsbildar, skriver debattartiklar, genomför enkäter, uppvaktar politiker och rangordnar kommunerna för att bidra till att utveckla Sveriges bredbandsinfrastruktur.

Collectum

Collectum

Tjänstepensionsföretaget Collectum vill att fler ska känna till hur viktig tjänstepensionen är för den framtida pensionen. Viktigast är att jobba hos en arbetsgivare som erbjuder tjänstepension.

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig medlemsorganisation som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. I pr-arbetet prioriteras frågan om att kommuner ska erbjuda individanpassat brandskydd till äldre.

Bukowskis

Bukowskis

Bukowskis grundades år 1870. Kommunikationsarbetet handlar till stor del om att uppmuntra till ett hållbart förhållningssätt till möbler, konst och inredning.

ManpowerGroup

ManpowerGroup

ManpowerGroup är världsledande inom arbetsmarknadsrelaterade tjänster. De vill dela med sig av kunskap om arbetslivet och bidra till en hållbar utveckling på arbetsmarknaden.

VVS-Fabrikanternas Råd

VVS-Fabrikanternas Råd

Branschorganisationen för VVS- och VA-industrin vill uppmärksamma miljö- och hälsoriskerna med att flera hundra tusen svenska fastigheter har undermålig rening av sitt avloppsvatten.