Läs detta innan du söker

Vad roligt att du är intresserad av Westander! När våra medarbetare besvarar frågan ”Om du vill uppmuntra en bekant att söka jobb på Westander, vilka tre ord lyfter du då fram om företaget och jobbet som pr-konsult?” så blir följande tre ord topprankade: engagemang, frihet och utvecklande.

Vi vill gärna ge många chansen, men vi är inte rätt arbetsplats för alla. När våra medarbetare i stället får frågan om att avråda en bekant från att söka jobb på företaget hamnar tre andra ord i topp: krävande, ansvar och faktureringskrav. Du kan mycket väl upptäcka att jobbet inte passar dig.

Vill du veta mer?

Ulrika Sandström

10 skäl att jobba på Westander

Gemensamt för oss som jobbar på Westander är att vi vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi ser företaget som en stabil plattform för samhällsengagerade personer som själva vill åstadkomma något med sina arbetsinsatser.

För att göra det tydligt vem vi söker, vilka krav vi ställer och vad vi kan erbjuda har vi tagit fram en jobbsökarbok. Med ”10 skäl att jobba på Westander” vill vi uppmuntra rätt personer att söka sig till oss.

Vill du veta mer?

Patrik Westander