Jobba hos oss

Jobba hos oss

Westander genomför rekryteringskampanjer två gånger om året, under januari respektive september. Sista ansökningsdag för höstens rekryteringskampanj är den 3 september.

Westander söker pr-konsulter »

Vill du starta Westander i något av våra grannländer? Skicka gärna en spontanansökan till vår vd.

Westander söker pr-konsulter i Berlin, Bryssel, Helsingfors, Köpenhamn och Oslo »

Vill du vara med och utveckla en av våra växande enheter? Enheterna söker alltid nya kundansvariga konsulter. Skicka gärna en spontanansökan direkt till enhetschefen.

Westander Hållbarhet söker pr-konsulter »

Westander Hälsa och Forskning söker pr-konsulter »

Westander Digital och Opinion söker pr-konsulter »

Westander Klimat och Energi söker pr-konsulter »

Westander söker kriskonsulter »

Westander söker ledarskapskonsulter »

Westander söker lobbyister »

 

 

10 skäl att jobba på Westander

Gemensamt för oss som jobbar på Westander är att vi vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi ser företaget som en stabil plattform för samhällsengagerade personer som själva vill åstadkomma något med sina arbetsinsatser.

För att göra det tydligt vem vi söker, vilka krav vi ställer och vad vi kan erbjuda har vi tagit fram en rekryteringsbroschyr. Med ”10 skäl att jobba på Westander” vill vi uppmuntra rätt personer att söka sig till oss.

Personalpolitik

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Vår filosofi är att man ska kunna ha ett roligt, ansvarsfullt och krävande arbete utan att behöva jobba övertid.

Vi konkurrerar inte med lågt pris, utan med hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare. Tack vare ett enhetligt timpris på 2 400 kronor kan vi erbjuda våra anställda såväl balans i livet som en god lön, vinstdelning och den kollektivavtalade tjänstepensionen ITP.

Vill du veta mer?

Patrik Westander