Öppna kurser

Westanders pr-skola erbjuder handfasta kurser för dig som vill vässa din pr-kompetens. Du får kunskap och inspiration som hjälper dig att gå från ord till handling i pr-arbetet. Lärarna har gedigen erfarenhet från aktuella konsultuppdrag och tidigare roller inom kommunikationsområdet.

Våra öppna kurser genomförs två gånger om året. De ger dig både ny kunskap och möjlighet att utbyta erfarenheter med deltagare från andra företag och organisationer. Kurserna har minst två lärare och högst tolv deltagare. Vi håller till i Westanders lokaler på Hammarbybacken 27 i Stockholm.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19 kommer vi inför varje enskilt tillfälle att genomföra en riskbedömning och vidta riskreducerande åtgärder. Vi kommer bland annat att uppmana personer som har förkylningssymtom att stanna hemma. Du erbjuds då i stället en plats på vårens kurstillfälle eller en återbetalning av deltagaravgiften.

Välkommen!

Vill du veta mer?

Johannes Krunegård

Filtrera på:

Beställningskurser

En helt egen kurs kan vara ett bra sätt inspirera och skapa en gemensam utgångspunkt för en arbetsgrupp. Våra kurser passar bäst som heldagskurser men kan också göras kortare. Vi skräddarsyr alla kurser efter era behov, utgår från era förkunskaper och hämtar exempel från er verksamhet.

Vill du veta mer?

Johannes Krunegård