Atrium Ljungberg väljer Westander

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser i första hand kommunikation om Atrium Ljungbergs arbete med hållbar stadsutveckling.

– Vi vill inspirera och berätta för fler om hur vårt sätt att arbeta med stadsutveckling skapar värde för kommuner, hyresgäster och samhället. Westander har en stark profil inom hållbarhetsområdet, vilket bidrog till att valet föll på dem, säger Mari Edberg, kommunikationschef på Atrium Ljungberg.

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Företaget äger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Fastighetsbeståndet utgörs av såväl kontor och kommersiella fastigheter som bostäder.

– Atrium Ljungberg har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor. Det ska bli otroligt roligt att få hjälpa dem att vara pådrivande inom hållbar stadsutveckling, säger Sofie Ek, kundansvarig pr-konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår pr-konsulterna Sofie Ek, Sara Arborén och Nils Grunditz. Byrån har 31 anställda och hade under 2015 en byråintäkt på 35,4 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Fem av de senaste åtta åren har Westander blivit utsedd till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler