Löfbergs väljer Westander

Kafferosteriet Löfbergs har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser företagets hållbarhetsredovisning och kommunikation kring hållbarhetsfrågor.

– Löfbergs är ett av Sveriges mest hållbara företag och det ska också genomsyra kommunikationen. Westander är helt rätt samarbetspartner för att åstadkomma det, säger Anders Thorén, tf kommunikationsdirektör på Löfbergs.

Löfbergs är ett av Nordens största kafferosterier och producerar drygt 10 miljoner koppar kaffe per dag. Det ägs av familjen Löfberg och har drygt 350 medarbetare i sex länder. Företaget ligger långt fram i sitt hållbarhetsarbete och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.

– Det ska bli särskilt roligt att samarbeta med ett företag där de anställda är så genuint engagerade i hållbarhetsfrågorna. Vi vill bidra till att fler människor förknippar Löfbergs med hållbarhet, säger Johan Lindahl, kundansvarig pr-konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår pr-konsulterna Johan Lindahl, Hanna Berheim Brudin och Andreas Rolfer Wrangö. Byrån har 32 anställda och hade under 2016 en byråintäkt på 39 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2017

Visa fler