Mikael Persson ny enhetschef på Westander

Mikael Persson är ny enhetschef på pr-byrån Westander. Han arbetar sedan fyra år som konsult på byrån, dit han blev rekryterad från en tjänst som politiskt sakkunnig hos dåvarande EU-minister Cecilia Malmström.

– Det är en stor förmån att få jobba i ett växande företag. Som enhetschef hoppas jag kunna bidra ännu mer till Westanders utveckling, säger Mikael Persson.

Mikael Persson kommer nu att ingå i Westanders ledningsgrupp. Han har tidigare bland annat arbetat som pressansvarig och politisk handläggare åt Folkpartiets riksdagsgrupp samt som pressekreterare och politisk sakkunnig hos dåvarande EU-minister Cecilia Malmström. Han är utbildad gymnasielärare i svenska och samhällskunskap.

– Mikael Persson har stort förtroende bland kollegorna och kommer att bidra till en positiv dynamik i ledningsgruppen. Hans samarbetsorienterade ledarskap är en stor tillgång för Westander i den expansiva fas som vi nu har gått in i, säger pr-byråns vd Patrik Westander.

Mikael Persson blir chef för en nybildad fjärde resultatenhet. Westander har nu 29 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014.

– Vi hoppas kunna anställa tre-fyra nya konsulter i vårens rekryteringsomgång. Vårt långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer, säger Patrik Westander.

Pressmeddelanden 2013

Visa fler