Near4you väljer Westander

Fastighetsenergiföretaget Near4you har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser publicitet och opinionsbildning kring energieffektivisering i fastigheter.

– Vi vill uppmärksamma att svenska fastigheter gör av med mycket energi helt i onödan. Det både kostar pengar och påverkar klimatet. Westander bidrar med pr-stöd och har dessutom stor kunskap om energifrågor, säger Mats Bjelkevik, ordförande för Near4you.

Near4you är ett samarbete mellan fyra fristående, ägarledda företag. Med 300 medarbetare på 29 orter i Sverige tar nätverket ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och styrsystem i hela landet. De bolag som ingår i Near4you är Indoor Energy, TF Service, APS och Ömangruppen.

– Många känner inte till att fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energiförbrukning. Därför är det viktigt att de här frågorna lyfts fram mer i samhällsdebatten, säger Kristoffer Housset, kundansvarig pr-konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår pr-konsulterna Kristoffer Housset, Jacob Risberg och Nils Grunditz. Byrån har 31 anställda och hade under 2015 en byråintäkt på 35,4 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Fem av de senaste åtta åren har Westander blivit utsedd till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler