Ny rekryteringskampanj för professionella lobbyister

Pr-byrån Westander inleder under augusti höstens rekryteringskampanj för att värva fler lobbyister och pr-konsulter. Vårens rekryteringskampanj resulterade i 314 ansökningar och fem nyanställningar. Målet är att vara 35 anställda 2014.

– Vi vill växa och behöver rekrytera fler kompetenta och engagerade konsulter. Nu upprepar vi vårens rekryteringssatsning och hoppas kunna anställa ytterligare 3-4 personer, säger byråns vd Patrik Westander.

Westander platsannonserar under augusti-september i Riksdag & Departement, Aktuellt i Politiken och Tidningen NU samt på ett antal sajter: Dagensmedia.se, Resume.se, Dagens Opinion, Stepstone och Jobb24. Dessutom syns kampanjen på Facebook och Twitter samt på den egna webbplatsen. Sista ansökningsdatum är den 8 september.

– Var fjärde jobbsökare hade först uppmärksammat vårens rekryteringskampanj på Facebook eller Twitter. Nu tar vi återigen hjälp av vårt stora nätverk i sociala medier för att hitta nya kollegor, säger Johanna Look, pr-konsult på Westander och ansvarig för rekryteringskampanjen.

För närvarande har företaget 20 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Westander har som mål att växa till 35 anställda 2014 och söker nu fler nya lobbyister och pr-konsulter.

– I somras lanserade vi rekryteringsbroschyren ”10 skäl att jobba på Westander”. Den beskriver företagskulturen och gör det tydligare vem vi söker, vilka krav vi ställer och vad vi kan erbjuda, säger Patrik Westander.

Westander har de två senaste åren utsetts till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning. Byrån har sju år i rad, 2005-2011, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar. Åren 2006-2008 utsågs Westander till snabbväxande Gasellföretag av Dagens Industri.

Pressmeddelanden 2011

Visa fler