Ulrika Sandström ny delägare i Westander

Ulrika Sandström, HR-ansvarig på Westander, blir ny delägare i pr-byrån. Hon har bara jobbat ett år på Westander, men har mångårig erfarenhet av HR-roller i kunskapsintensiva företag.

Westander har sedan tidigare 18 delägare som har arbetat i genomsnitt åtta år i företaget. Med bara ett år på Westander är Ulrika Sandström den delägare som har jobbat kortast tid i företaget.

– Jag är stolt och glad över förtroendet. Delägarskapet gör mig om möjligt ännu mer motiverad i mitt arbete för att Westander ska kunna erbjuda pr-branschens bästa personalpolitik, säger Ulrika Sandström.

Ulrika Sandström har arbetat med HR-frågor och rekrytering inom IT-branschen och rekryteringsbranschen i över 20 år, bland annat på konsultföretagen Decerno, Prevas och Mercuri urval. Hon har också drivit egen konsultverksamhet inom HR och rekrytering.

– Jag är glad att Ulrika Sandström väljer att investera i Westander. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och stärker de ekonomiska incitamenten att expandera, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. På Årets Byrå-galan 2020 utsågs företaget till kommunikationsbranschens Bästa arbetsgivare av fackförbundet DIK, analysföretaget Regi och branschtidningen Resumé.

Westander grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. Pr-byrån ägs fortfarande till största delen av grundarna.

Läs mer om Westanders ägande.

Pressmeddelanden 2020

Visa fler