Visma väljer Westander

Programvaruföretaget Visma Spcs har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser publicitet för att bland annat stärka Vismas varumärke som en aktiv samhällsdebattör gällande småföretagarfrågor.

– Vi vill stärka Vismas pr-arbete genom att uppmärksamma situationen för Sveriges många småföretagare. Efter att ha träffat flera pr-byråer föll valet på Westander. De är skickliga opinionsbildare och har en inriktning på hjälp till självhjälp som passar oss väl, säger Lars Fredell, informationschef på Visma Spcs.

I arbetsgruppen från Westander ingår Mikael Persson, kundansvarig pr-konsult, och Patrik Westander, vd på pr-byrån. Samarbetet handlar bland annat om att med hjälp av publicitet stärka Vismas varumärke som en aktör med stor kunskap om småföretagande.

– Vismas produkter och tjänster används dagligen av drygt hälften av alla Sveriges småföretag. Det känns oerhört angeläget att få hjälpa Visma att lyfta fram småföretagarnas situation, säger Mikael Persson, kundansvarig på Westander.
 
Visma är Nordens största leverantör av programvara och tjänster för ekonomisk redovisning. De totalt 3 400 medarbetarna finns i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Holland och Rumänien. I Sverige är 900 personer anställda.

Pressmeddelanden 2009

Visa fler