Westander lanserar Ledarskapshandboken

Pr-byrån Westander släpper i dag Ledarskapshandboken 2021. Handboken innehåller 180 praktiska tips om hur kunskapsföretag kan skapa förutsättningar för motivation hos medarbetare.

– I den här handboken hoppar vi över de långa resonemangen och går rakt på de handfasta tipsen. Läsaren ska bli bättre på att skapa motivation på jobbet, säger Birger Lycken, affärsområdeschef för Westander Kris och Ledarskap.

Ledarskapshandboken utgår från forskning som visar att medarbetare i kunskapsföretag motiveras av självstyrning, kompetens och samhörighet. Handboken innehåller konkreta tips om allt från värdegrund och återkoppling till snällhetskultur och nolltolerans mot gnäll.

– Som pr-byrå har vi goda kunskaper om hur kommunikation mellan människor fungerar. Våra ledarskapskonsulter hjälper chefer att skapa förutsättningar för medarbetarnas inre motivation, säger Birger Lycken.

Westander utsågs till Bästa arbetsgivare av fackförbundet DIK, analysföretaget Regi och branschtidningen Resumé på Årets Byrå-galan 2020. De senaste tio åren har företaget vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå.

Ledarskapshandboken 2021 kan laddas ner och beställas kostnadsfritt här.

Se även webbsändningen från Frukostklubben: Ledarskapshandboken – de nio bästa tipsen här.

Pressmeddelanden 2020

Visa fler