Westander på pr-topplista

Pr-byrån Westander fick kundbetyget 9,19 i undersökningen Årets Byrå 2015 och en andraplats i kategorin stora pr-byråer. Gullers Grupp tog hem förstaplatsen.

Med rekordhöga genomsnittsbetyget 9,19 på en tiogradig skala hamnade Westander på andra plats i kategorin stora pr-byråer i kundundersökningen Årets Byrå. Westander har tidigare utsetts till Årets Byrå under fem av de senaste sju åren och rankades även i år högst bland de stora pr-byråerna inom fem av femton delområden: proaktivitet, kunskap om kommunikations- och mediekanaler, kreativitet, leveranssäkerhet och administrativa rutiner.

– Vi är oerhört stolta över att våra uppdragsgivare ger oss så höga betyg i kundundersökningar. Dessutom är vi glada att det blev just Gullers Grupp som den här gången petade ner oss från förstaplatsen i Årets Byrå, säger vd Patrik Westander.

Topplistan över Årets stora pr-byråer 2015:

1. Gullers Grupp
2. Westander
3. Spotlight
4. Narva
5. Springtime

– Gullers Grupp kallar sig Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer och Westander vill bidra till att fler deltar i samhällsdebatten. Jag tror inte att det är en tillfällighet att två pr-byråer som präglas av samhällsengagemang nu har belagt både första och andra plats i Årets Byrå nio år i rad, säger Patrik Westander.

Utnämningen Årets Byrå 2015 baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi har genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har 179 byråer deltagit i olika kategorier. Undersökningen omfattar cirka 2 700 bedömningar från köpare av kommunikationstjänster. I kategorin stora pr-byråer ingår byråer med en byråintäkt över 25 miljoner kronor.

Westander utsågs 2014, för femte gången på sju år, till Årets stora pr-byrå.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler