Westander värvar bankstrateg

Pr-byrån Westander har anställt Jenni Ginström, som senast kommer från Danske Bank. Hon har mångårig erfarenhet från ledarskap och strategisk kommunikation inom bankbranschen och ingår i Westander Kris och Ledarskap.

– Jag brinner för värdegrundsfrågor och hoppas få tillfälle att jobba mycket med ledarskapsuppdrag. Att vara ledare är att kommunicera och som pr-byrå har Westander goda kunskaper om hur kommunikation mellan människor fungerar, säger Jenni Ginström.

Jenni Ginström har rekryterats till Westanders affärsområde Kris och Ledarskap. Tidigare har hon bland annat arbetat på Ålandsbanken, Svenska Fondhandlareföreningen och Danske Bank. Senast kommer hon från en roll som strategiskt stöd till vd och ledningsgrupp i Danske Bank Sverige.

– Jenni Ginström har gedigen erfarenhet från den svenska bankbranschen. Många av våra uppdragsgivare kommer att uppskatta hennes praktiska erfarenheter från ledningsgruppsarbete och strategisk kommunikation, säger Birger Lycken, chef för Westander Kris och Ledarskap.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sju av de senaste tio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2018

Visa fler