Westander värvar digital hållbarhetsexpert

Pr-byrån Westander rekryterar Johan Lindahl, journalist och kommunikatör. Han har mångårig erfarenhet inom media och digital kommunikation från bland annat Sveriges Radio och Naturskyddsföreningen.

– Jag sympatiserar mycket med Westanders företagskultur och ambitionen att öppna upp och demokratisera pr-branschen. Jag ser fram emot att bli en del av byrån, säger Johan Lindahl, pr-konsult på Westander.

Johan Lindahl har arbetat länge som journalist, bland annat som producent på Sveriges Radios Ekoredaktion och som ledarskribent på Aftonbladet. Han har också varit projektledare på Barnombudsmannen och ansvarat för Naturskyddsföreningens digitala kommunikation kring globala miljöfrågor.

– Johan Lindahl har stor erfarenhet av allt från direktsändningar till digitala kampanjer. Detta i kombination med hans goda sakkunskaper inom miljö och folkhälsa kommer vara av stort värde för våra uppdragsgivare, säger Hanna Berheim, chef för Westander Hållbarhet.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sex av de senaste nio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 39 miljoner 2016. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2017

Visa fler