Westander värvar från Ekot

Pr-byrån Westander har anställt Hanna Birath, senast reporter på Sveriges Radios Ekoredaktion. Hon har mångårig erfarenhet som journalist och har arbetat med såväl onlinejournalistik som sociala medier.

– Jag sökte mig till Westander för att byrån arbetar med samhällsnytta som ledstjärna. Det är viktigt för mig att min arbetsgivare vill påverka samhällsutvecklingen i en positiv riktning, säger Hanna Birath.

Hanna Birath har arbetat på Ekot de senaste sju åren, framförallt med onlinejournalistik och sociala medier. Hon är utbildad journalist och har dessutom en kandidatexamen i statsvetenskap med inriktning mot säkerhetspolitik och krishantering från Försvarshögskolan.

– Hanna Birath har värdefulla erfarenheter från redaktionellt arbete inom det medieföretag som svenska folket har allra störst förtroende för. Hennes kompetens och samhällsengagemang kommer att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Johanna Look, byråchef på Westander.

Hanna Birath var en av 295 sökande till Westander i vårens rekryteringskampanj. Byrån har nu 28 anställda och spränger i år 30-miljonersvallen i byråintäkt. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Westander genomför två rekryteringskampanjer om året. Nästa rekryteringskampanj genomförs i januari 2015.

Pressmeddelanden 2014

Visa fler