Westander värvar från Ethos

Pr-byrån Westander har anställt Caroline Nordvall, senast konsult på hållbarhetsbyrån Ethos International. Hon har tidigare arbetat som journalist och har bred erfarenhet av strategiska hållbarhetsfrågor.

– Westander har en värdegrund som ligger helt i linje med mina egna värderingar. Medarbetarna trivs, levererar med hög kvalitet och uppmuntrar fler företag att delta i debatten. Det känns otroligt roligt att få bli en del av Sveriges bästa pr-byrå, säger Caroline Nordvall.

Caroline Nordvall var tidigare journalist och har bland annat arbetat för Östgöta Correspondenten, Föreningen för Utvecklingsfrågor, Sustainergies och Svenska FN-förbundet. Hon kommer närmast från en roll som konsult på hållbarhetsbyrån Ethos International, där hon specialiserat sig på strategi, styrning och hållbarhetsredovisning enligt GRI.

– Caroline Nordvalls kompetens kring strategiska hållbarhetsfrågor blir till stor nytta för våra uppdragsgivare. Med hennes hjälp kan vi utveckla vårt erbjudande inom hållbarhet ännu mer, säger Hanna Berheim Brudin, affärsområdeschef för Westander Hållbarhet.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sju av de senaste tio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2018

Visa fler