Westander värvar från Expressen

Pr-byrån Westander rekryterar journalisten Ninna Prage, senast reporter på Expressen Hälsoliv. Hon har många års erfarenhet från stora nyhetsredaktioner, bland annat Aftonbladet och TT Nyhetsbyrån.

– Westander är en arbetsplats som månar om både samhället och medarbetarna. Jag hoppas bland annat kunna hjälpa företag och organisationer som vill väcka opinion kring folkhälsofrågor, säger Ninna Prage, pr-konsult på Westander.

Ninna Prage har de senaste åren arbetat som reporter för Expressens sajt Hälsoliv, med särskilt fokus på kost, motion och forskningsrön om sambandet mellan livsstil och hälsa. Tidigare jobbade hon i flera år som kultur- och nöjesjournalist.

– Ninna Prage har gedigen kompetens kring hälsofrågor. Dessutom kommer hennes erfarenheter av digitalt nyhetsarbete att uppskattas av våra uppdragsgivare, säger Birger Lycken, chef för Westander Kris och Ledarskap.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sex av de senaste nio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 39 miljoner 2016. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2017

Visa fler