Westander värvar från Lövsta Stuteri

Pr-byrån Westander har anställt Emma Rost, senast kommunikationsansvarig och miljöchef på Lövsta Stuteri. Hon har tidigare arbetat som journalist och har bred erfarenhet av hållbarhetsfrågor.

– Jag kan inte tänka mig en bättre plattform än Westander för att hjälpa fler företag att berätta om sitt hållbarhetsarbete. Det ska bli roligt att på arbetstid få bidra till en utveckling mot ett samhälle som är hållbart på alla plan, säger Emma Rost.

Under sin tid som chefredaktör på tidskriften RUM startade Emma Rost inredningsmagasinet Nya Rum. Hon har även varit informatör på AB Trav och Galopp och jobbat med opinionsbildning kring frågor som rör hästnäringen.

– Emma Rost har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kommunikations- och hållbarhetsfrågor, både i företag och intressedrivna organisationer. Hennes kompetens kommer att vara en tillgång för våra uppdragsgivare, säger Hanna Berheim Brudin, affärsområdeschef för Westander Hållbarhet.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sju av de senaste tio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2018

Visa fler