Westander värvar från Malmö stad

Westander Hållbarhet rekryterar Daniel Skog, kommunikationsstrateg från Malmö stad. Han har senast ansvarat för kommunikationen kring hållbarhetsarbetet i Malmös utbyggnadsområden.

­­­­– Jag vill hjälpa företag och organisationer som tidigare inte synts i hållbarhetsdebatten att ta plats. Många företag har ett hållbarhetsarbete som inte kommuniceras i dag, säger Daniel Skog, pr-konsult på Westander.

I sin tidigare roll i Malmö stad har Daniel Skog bland annat arbetat med beteendepåverkande kommunikation och hållbarhetsknuffar, exempelvis för att få Malmöborna att sortera sitt matavfall.

– Daniel Skog har mångårig praktisk erfarenhet av hållbarhetskommunikation och han kommer att vara en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Hanna Berheim, enhetschef på Westander.

Pr-byrån Westander startade under våren Westander Hållbarhet, en enhet som är specialiserad på hållbarhetskommunikation. Hanna Berheim leder enheten, som nu består av sex konsulter.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Fem av de senaste åtta åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 35 miljoner 2015. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2016

Visa fler