Westander värvar från Miljöpartiet

Pr-byrån Westander har anställt Sofi Klang, senast informationssekreterare och redaktör på Miljöpartiet. Hon har mångårig erfarenhet från partipolitiken och har tidigare varit språkrör för Grön Ungdom.

– Westander är en samhällsaktör som har ett stort miljö- och klimatengagemang, precis som jag själv. På Westander får jag jobba med uppdrag som jag sympatiserar med och det är både viktigt och inspirerande, säger Sofi Klang.

Sofi Klang har varit engagerad i Miljöpartiet i nästan 15 år och har arbetat på Miljöpartiets partikansli sedan 2005. Där har hon bland annat arbetat med information och marknadsföring, och varit redaktör för medlemstidningen Grönt. Hon har tidigare varit språkrör för Grön Ungdom och är utbildad informatör med en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap.

– Sofi Klangs erfarenhet av partipolitik och kommunikation gör att hon omedelbart kan skapa kundnytta i våra olika samarbeten, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har för närvarande 20 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Westander utsågs under 2010 till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning.

Pressmeddelanden 2011

Visa fler