Westander värvar från regeringskansliet

Pr-byrån Westander rekryterar Isabella Enbågen, senast politiskt sakkunnig hos tidigare gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic. Hon har mångårig erfarenhet av politisk kommunikation och är specialiserad på utbildningsfrågor.

– Det är viktigt för mig att bidra till en positiv samhällsutveckling även i min nya roll. Jag ser fram emot att jobba på en pr-byrå med stort samhällsengagemang, säger Isabella Enbågen, pr-konsult på Westander.

Som politiskt sakkunnig åt Aida Hadzialic arbetade Isabella Enbågen främst med kopplingen mellan utbildning och arbetsmarknad samt nyanländas etablering i samhället. Före åren i regeringskansliet jobbade hon på kommunikationsavdelningen på Halmstads kommun.

– Isabella Enbågen kan utbildningsfrågor och har jobbat med politiska processer på både kommun- och riksnivå. Hennes praktiska erfarenheter kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Mikael Persson, enhetschef på Westander.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Fem av de senaste åtta åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 39 miljoner 2016. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2017

Visa fler