Westander värvar från Socialdemokraterna

Pr-byrån Westander har anställt Claes Nordmark, som har varit engagerad i Socialdemokraterna i tio år. I den senaste valrörelsen arbetade han som kommunikationsombudsman för Socialdemokraterna i Stockholms län.

– Westander har ett stort samhällsengagemang, precis som jag själv. Jag vill fortsätta bidra till en positiv samhällsutveckling och byrån har många spännande uppdrag som jag sympatiserar med, säger Claes Nordmark.

Claes Nordmark har arbetat med kommunikation och opinionsbildning på såväl lokal som nationell och internationell nivå. Han har sedan 2005 arbetat för Socialdemokraterna i riksdagen, Stockholms läns landsting, partistyrelsens internationella avdelning och i Stockholms läns partidistrikt. Claes Nordmark är utbildad statsvetare vid Uppsala universitet och skrev nyligen sin magisteruppsats om hur LO och Svenskt Näringsliv arbetade med opinionsbildning i valet 2010.

– Claes Nordmarks breda erfarenhet av partipolitik och kommunikation gör att han omedelbart kan skapa kundnytta i våra olika samarbeten. Vi rekryterar gärna fler personer med partipolitisk bakgrund, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har för närvarande 23 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Byrån har som mål att växa till 35 anställda 2014.

Westander har två år i rad utsetts till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning. Byrån har sju år i rad, 2005-2011, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar.

Pressmeddelanden 2011

Visa fler