Westander värvar från Socialdemokraterna

Pr-byrån Westander har anställt Sandro Wennberg, senast omvärldsanalytiker på Socialdemokraterna. Han har tidigare varit kommunikationschef på Palmecentret och politiskt sakkunnig på finansdepartementet och i Europaparlamentet.

– Westander har ett genuint samhällsengagemang och går dessutom i bräschen för öppenhet inom pr-branschen genom att alltid redovisa sina lobbyinguppdrag. För mig var Westander det självklara valet, säger Sandro Wennberg.

Sandro Wennberg har mångårig erfarenhet av partipolitik och kommunikation. Han har bland annat arbetat som kommunikationschef på Palmecentret och som politiskt sakkunnig på finansdepartementet och i Europaparlamentet. Han kommer närmast från ett jobb som omvärldsanalytiker på Socialdemokraternas partistyrelse.

– Sandro Wennbergs praktiska erfarenheter från såväl partipolitik som kommunikativt arbete inom Socialdemokraterna gör att han omedelbart kan gå in och skapa kundnytta i flera olika samarbeten. Vi rekryterar gärna fler personer med partipolitisk bakgrund, säger Westanders vd Patrik Westander.

Pr-byrån Westander har för närvarande 24 anställda och cirka 60 aktiva kundrelationer. Westander utsågs till Årets Pr-byrå 2008 i Regis och Dagens Industris kundundersökning.

Pressmeddelanden 2010

Visa fler