Westander värvar från Södersjukhuset

Pr-byrån Westander har rekryterat Ylva Werlinder, senast kommunikatör på Södersjukhuset. Hon har också arbetat med att bygga upp Feministiskt initiativs kommunikation och i flera perioder varit pressekreterare åt Gudrun Schyman.

– Jag vill fortsätta jobba med samhällsfrågor som engagerar. Nu ser jag fram emot att få arbeta på en pr-byrå som vill bidra till att fler företag och organisationer deltar i samhällsdebatten, säger Ylva Werlinder, pr-konsult på Westander.

Ylva Werlinder har de senaste åren varit kommunikatör på Södersjukhuset, med Nordens största akutmottagning. Inom Feministiskt initiativ har Ylva arbetat med nationellt kommunikationsarbete under flera valrörelser.

– Ylva Werlinder har stor erfarenhet av kriskommunikation och politisk kommunikation. Hennes breda kompetens när det gäller medierelationer och samhällsfrågor kommer att uppskattas av våra uppdragsgivare, säger Birger Lycken, chef för Westander Kris och Ledarskap.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sex av de senaste nio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2018

Visa fler