Westander värvar från Stockholms Handelskammare

Pr-byrån Westander har anställt Karin Malmström, senast ansvarig för infrastrukturfrågor på Stockholms Handelskammare. Tidigare har hon bland annat arbetat med internationellt utvecklingssamarbete och på EU-kommissionen.

– Stockholms Handelskammare är en viktig mötesplats för företagare och politiker. I min nya roll som pr-konsult vill jag bidra till att förbättra hela Sveriges företagsklimat och uppmuntra fler stora företag att delta i samhällsdebatten, säger Karin Malmström.

På Stockholms Handelskammare har Karin Malmström i över tio år haft en rad positioner och bland annat ansvarat för EU- och handelsfrågor. Hon har också byggt upp Handelskammarens arbete med att synliggöra besöksnäringens betydelse för Stockholms utveckling.

– Karin Malmström har praktiska erfarenheter av lobbying på lokal, nationell och internationell nivå. Hennes EU-kompetens är särskilt intressant för flera av våra kunder, säger Mikael Persson, affärsområdeschef på Westander Politik och Analys.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sju av de senaste tio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2018

Visa fler