Westander värvar från Swedbank

Pr-byrån Westander har anställt Sara Arborén, senast pressinformatör på Swedbank, som en av fem nya konsulter efter vårens rekryteringskampanj. Sara Arborén har mångårig erfarenhet som kommunikatör och arbetade tidigare med medierelationer på Ungdomsstyrelsen.

Westander genomförde under våren en rekryteringskampanj för att värva fler lobbyister och pr-konsulter. Fem av 314 sökande, däribland Sara Arborén, kommer att börja arbeta på Westander.

– Jag ser fram emot att få arbeta med samhällsfrågor och bidra till att fler röster når ut i det offentliga samtalet. Dessutom tilltalas jag av Westanders arbetssätt, att byrån vill hjälpa uppdragsgivarna att själva skapa publicitet och opinionsbilda, säger Sara Arborén.

Sara Arborén har en bred bakgrund med erfarenheter från såväl näringsliv som offentlig sektor och organisationer. Hon har tidigare arbetat som journalist, utredare och museipedagog. Sara Arborén är utbildad informatör och har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Stockholms universitet.

– Sara Arborén har erfarenhet av kommunikation inom många olika samhällssektorer. Hennes breda kompetens och engagemang är ett tillskott som Westanders uppdragsgivare snabbt kommer att få nytta av, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander har två år i rad utsetts till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning. Byrån har sju år i rad, 2005-2011, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar.

Westander har för närvarande 20 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Byrån planerar att rekrytera fler konsulter under 2011 och har som mål att växa till 35 anställda 2014. Sista ansökningsdatum i höstens rekryteringskampanj är den 8 september.

Pressmeddelanden 2011

Visa fler