Westander värvar från Tillväxtverket

Pr-byrån Westander har värvat Pernilla Enebrink, senast projektledare inom förenklingsarbete för företag på Tillväxtverket. Hon har tidigare arbetat med opinionsbildning på Företagarna.

– Företagen är förutsättningen för jobb och välfärd. I min nya konsultroll vill jag använda Sveriges bästa pr-byrå som plattform för att fortsätta stärka Sveriges företagsklimat, säger Pernilla Enebrink.

Tidigare har Pernilla Enebrink bland annat arbetat med opinionsbildning på Företagarna och med regelförenkling och digitalisering på Tillväxtverket. Hon har också drivit egen konsultverksamhet. Pernilla Enebrink är politiskt aktiv inom Liberalerna och sitter i styrelsen för Liberala Företagare, som verkar för ett mer företagarvänligt Sverige.

– Pernilla Enebrink har djup kunskap om både företagande och opinionsbildning. Hon bidrar med spetskompetens som kommer att bli en stor tillgång för våra uppdragsgivare, säger Mikael Persson, affärsområdeschef för Westander Politik och Analys.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sju av de senaste tio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 40 miljoner 2017. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2018

Visa fler