Westander värvar från Vänsterpartiet

Pr-byrån Westander har anställt Kristoffer Housset, senast pressekreterare på Vänsterpartiet. Han har många års erfarenhet av politiskt arbete och har bland annat varit pressekreterare till Lars Ohly.

– En viktig orsak till att jag valt att söka mig till just Westander är företagets syn på öppenhet. På Westander är man öppen med vilka kunder man har och vilka metoder man använder. Jag tycker att det borde vara mindre hemlighetsmakeri i pr-branschen, säger Kristoffer Housset.

Kristoffer Housset har arbetat på Vänsterpartiets riksdagskansli i åtta år och var pressekreterare till partiledaren Lars Ohly under tre år. Han har arbetat som politisk sekreterare, pressekreterare till riksdagsgruppen och som vikarierande kommunikationschef. Kristoffer Housset har en magisterexamen i ekonomisk historia med särskilt fokus på integrationsfrågor.

– Kristoffer Housset har en gedigen bakgrund inom politisk kommunikation och inte minst medieträning. Hans praktiska erfarenheter kommer att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Patrik Westander, vd på Westander.

Kristoffer Housset var en av 258 sökande till Westander i vårens rekryteringskampanj. Westander har i dag 30 anställda. Målsättningen är att växa till 35 under 2014. Westander utsågs till Årets Stora Pr-byrå 2012 i analysföretaget Regis kundundersökning.

Pressmeddelanden 2013

Visa fler