Westander värvar hållbarhetsekonom

Pr-byrån Westander förstärker sin hållbarhetsenhet med Katalin Herngren Bachry. Hon har tidigare varit retorik- och strategikonsult med hållbarhetsinriktning och har också tagit initiativ till Sveriges första popup-park.

– Westander har schyssta värderingar och ett stort samhällsengagemang som jag verkligen uppskattar. Jag ser fram emot att få bidra till att fler företag deltar i debatten, säger Katalin Herngren Bachry.

Tidigare har Katalin Herngren Bachry bland annat varit projektledare på produktionsbolaget Chimney Group, arbetat med verksamhetsstrategi på cateringbolaget Gigafood och initierat Sveriges första popup-park Pallis.

– Katalin Herngren Bachry har erfarenheter inom affärsutveckling och hållbarhet som kommer att göra stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Hanna Berheim Brudin, enhetschef för Westander Hållbarhet.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Sex av de senaste nio åren har Westander utsetts till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med åtta procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 39 miljoner 2016. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2017

Visa fler