Westander värvar HR-ansvarig

Pr-byrån Westander har anställt Ulrika Sandström som HR-ansvarig. Hon har mångårig erfarenhet av HR-roller i kunskapsintensiva företag, framför allt inom IT-branschen.

– Det var viktigt för mig att gå till ett företag med hög medarbetartrivsel och en ambitiös personalpolitik. Nu vill jag bidra till att Westander blir pr-branschens bästa arbetsplats, säger Ulrika Sandström.

Ulrika Sandström har arbetat med HR-frågor och rekrytering inom IT-branschen och rekryteringsbranschen i över 20 år, bland annat på konsultföretagen Decerno, Prevas och Mercuri urval. Hon har också drivit egen konsultverksamhet inom HR och rekrytering.

– Westander fortsätter att växa och vi har nu kommit till en nivå där vi behöver anställa en HR-ansvarig. Ulrika Sandström har gedigen erfarenhet och tillför precis den breda HR-kompetens vi behöver, säger Westanders byråchef Johanna Look.

De senaste tio åren har Westander vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå. Företaget vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.

Westanders byråintäkt har de senaste åren ökat med 9 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 47 miljoner 2018. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.

Pressmeddelanden 2019

Visa fler