Westander värvar Öresundslobbyist

Pr-byrån Westander Publicitet & Påverkan rekryterar Jean-Daniel Maurin från jobbet som projektledare på Øresund Network AB, Öresundsregionens informations- och marknadsföringsbolag.

– Kommunikation av varumärken, värderingar och socialt ansvarstagande ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser också fram emot att jobba på det handlingsorienterade sätt som kännetecknar Westander, säger Jean-Daniel Maurin.

Jean-Daniel Maurin har tidigare arbetat som informationsansvarig och mångfaldskonsult på Malmö stads näringslivskontor. Han har även arbetat som researcher för SVT och TV4 samt som frilansjournalist.

– Vi får in många spontanansökningar, men den från Jean-Daniel Maurin stack ut i mängden. Mångfaldsprojektet inom Malmö stad fick med rätta stor uppmärksamhet på sin tid, i hög grad tack vare Jean-Daniels insatser, säger Patrik Westander.

Westander växer och har nyligen flyttat till större lokaler. Byrån har för närvarande elva anställda och 30 aktiva kundrelationer. Byråintäkten ökade med 54 procent under första kvartalet 2005, jämfört med motsvarande period föregående år. Westander är en av Sveriges snabbast växande pr-byråer.