Westander värvar Paulo Silva

Pr-byrån Westander har anställt Paulo Silva, som har haft nyckelpositioner inom Miljöpartiet under mer än tio års tid. Senast var han chef för språkrörens stab i riksdagen, dessförinnan jobbade han på Westander 2007-2008.

– Som pr-konsult kan jag fortsätta jobba med viktiga samhällsfrågor, gärna i ett nära samarbete med näringslivet. Att gå tillbaka till Westander kändes som ett naturligt val, inte minst eftersom byrån står för öppen lobbying och ett eget engagemang i sakfrågorna, säger Paulo Silva.

Paulo Silva har under flera år arbetat som politisk rådgivare till Maria Wetterstrand och Peter Eriksson och var senast chef för språkrörens stab. Inför årets valrörelse var Paulo Silva dessutom en nyckelperson för Miljöpartiet i det rödgröna samarbetet vad gäller förhandlingar, utarbetande av kommunikationsstrategi och planering av den rödgröna valrörelsen. Paulo Silva har tidigare varit språkrör för Grön Ungdom, pressekreterare i Europaparlamentet och i riksdagen samt politiskt sakkunnig på finansdepartementet.

– Paulo Silva är en av Sveriges skickligaste opinionsbildare och lobbyister. Westanders uppdragsgivare kommer att få stor nytta av hans kompetens och engagemang, säger Westanders vd Patrik Westander.

Pr-byrån Westander har för närvarande 22 anställda och cirka 60 aktiva kundrelationer. Westander har under året utsetts till Årets Stora Pr-byrå 2009 i Regis och Dagens Industris kundundersökning samt till Kundens Bästa Pr-byrå 2010 i Novus och Resumés kundundersökning.

Pressmeddelanden 2010

Visa fler