Samhällsbyggnad

Svensk infrastruktur är i stort behov av upprustning och utbyggnad. Ökade investeringar i effektiva transporter, elnät och VA-anläggningar är nödvändiga för att klara klimatomställningen och bygga ett välfungerande samhälle.

Såväl privata som offentliga samhällsbyggare kan bidra till att bygga en mer hållbar infrastruktur genom att delta i debatten. Vi på Westander hjälper våra uppdragsgivare att stärka varumärket, bilda opinion och påverka politiska beslut.

Våra specialister är experter på allt från transporter och infrastruktur till bostäder och digitalisering. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Johannes Krunegård

Våra specialister inom samhällsbyggnad

Johannes Krunegård

Seniorkonsult

Johannes ansvarar för Westanders tjänster inom lobbying. Tidigare har han bland annat varit kommunalråd i Nyköping och landstingsråd i Sörmland.
– Ligg steget före. Om nästa steg är en utredning, förbered den åt beslutsfattarna, säger Johannes Krunegård.

Daniel Hirsch

Pr-konsult

Daniel ansvarar för Westanders specialistområde Hållbart resande. Tidigare har han arbetat som journalist, senast som chefredaktör på tidningen Travel News.
– Kartlägg ställningstaganden. Ta reda på hur nyckelpersoner har ställt sig till ert projekt, säger Daniel Hirsch.

Jacob Risberg

Pr-konsult

Jacob ansvarar för Westanders specialistområde Hållbar design. Tidigare har han arbetat som klimatpolitisk handläggare på Svenska kyrkan.
– Träffa beslutsfattarna. Ta gärna direktkontakt med beslutsfattare på alla nivåer, säger Jacob Risberg.

Sebastian Stjern

Affärsområdeschef

Sebastian är chef för enheten Westander Företagskommunikation. Tidigare har han bland annat startat och varit vd för skjortföretaget The Fair Tailor.
– Sätt konkreta mål. Då blir det lättare för beslutsfattarna att förstå vad ni vill, säger Sebastian Stjern.