Samhällsbyggnad

Svensk infrastruktur är i stort behov av upprustning och utbyggnad. Ökade investeringar i effektiva transporter, elnät och VA-anläggningar är nödvändiga för att klara klimatomställningen och bygga ett välfungerande samhälle.

Såväl privata som offentliga samhällsbyggare kan bidra till att bygga en mer hållbar infrastruktur genom att delta i debatten. Vi på Westander hjälper våra uppdragsgivare att stärka varumärket, bilda opinion och påverka politiska beslut.

Våra specialister är experter på allt från transporter och infrastruktur till bostäder och digitalisering. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Johannes Krunegård

Våra specialister inom samhällsbyggnad

Johannes Krunegård

Seniorkonsult

Johannes ansvarar för Westanders specialistområde Samhällsbyggnad. Tidigare har han bland annat varit kommunalråd i Nyköping.
– Ligg steget före. Om nästa steg är en utredning, förbered den åt beslutsfattarna, säger Johannes Krunegård.

Daniel Hirsch

Pr-konsult

Daniel ansvarar för Westanders specialistområde Hållbart resande. Tidigare har han arbetat som journalist, senast som chefredaktör på tidningen Travel News.
– Kartlägg ställningstaganden. Ta reda på hur nyckelpersoner har ställt sig till ert projekt, säger Daniel Hirsch.

Jacob Risberg

Pr-konsult

Jacob ansvarar för Westanders specialistområde Hållbar design. Tidigare har han arbetat som klimatpolitisk handläggare på Svenska kyrkan.
– Träffa beslutsfattarna. Ta gärna direktkontakt med beslutsfattare på alla nivåer, säger Jacob Risberg.

Karin Malmström

Pr-konsult

Karin ansvarar för Westanders tjänster inom målgruppsanalys och är specialiserad på lobbying. Tidigare har hon arbetat på Stockholms Handelskammare.
– Ge inte upp. Beslutsprocesserna i bygg- och infrastrukturprojekt tar tid, säger Karin Malmström.

Maria-Elsa Salvo

Pr-konsult

Maria-Elsa är specialiserad på arbetsmarknad. Tidigare har hon bland annat arbetat som kommunikationsstrateg på fackföreningsnära Arenagruppen.
– Undersök processen. Ta reda på exakt hur beslutsprocessen ser ut och påverka i varje steg, säger Maria-Elsa Salvo.

Sebastian Stjern

Affärsområdeschef

Sebastian är chef för enheten Westander Företagskommunikation. Tidigare har han bland annat startat och varit vd för skjortföretaget The Fair Tailor.
– Sätt konkreta mål. Då blir det lättare för beslutsfattarna att förstå vad ni vill, säger Sebastian Stjern.