Westander är Årets arbetsgivare 2023

Analysföretaget Regi har utsett pr-byrån Westander till Årets arbetsgivare 2023. Utmärkelsen är baserad på en medarbetarundersökning som Regi har genomfört bland byråer i kommunikationsbranschen.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Westander nu har utsetts till Årets arbetsgivare tre gånger under de senaste fyra åren. Vi arbetar systematiskt med att bygga en lönsam snällhetskultur på arbetsplatsen, säger Westanders vd Patrik Westander.

Westander vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar. Företagets filosofi är att man ska kunna ha ett roligt, ansvarsfullt och krävande arbete utan att behöva jobba övertid.

– På Westander kan vi jämföra kundnöjdheten med medarbetartrivseln 15 år tillbaka i tiden. År efter år följer kurvorna varandra, som ett tydligt tecken på hur viktig trivseln på arbetsplatsen är för resultaten, säger Patrik Westander.

Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 9 procent i årsgenomsnitt, från 29 miljoner kronor 2012 till 69 miljoner 2022. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.