Öppna kurser

Westanders pr-skola erbjuder handfasta kurser för dig som vill vässa din pr-kompetens. Du får kunskap och inspiration som hjälper dig att gå från ord till handling i pr-arbetet. Lärarna har gedigen erfarenhet från aktuella konsultuppdrag och tidigare roller inom kommunikationsområdet.

Våra öppna kurser genomförs som regel två gånger om året. De ger dig både ny kunskap och möjlighet att utbyta erfarenheter med deltagare från andra företag och organisationer. Kurserna har minst två lärare och högst tolv deltagare. Vi håller till i Westanders lokaler på Hammarbybacken 27 i Stockholm.

De senaste fem åren har våra öppna kurser fått det genomsnittliga rekommendationsbetyget 9,3 på en tiogradig skala.

Välkommen!

Beställningskurser

En helt egen kurs kan vara ett bra sätt inspirera och skapa en gemensam utgångspunkt för en arbetsgrupp. Våra kurser passar bäst som heldagskurser men kan också göras kortare. Vi skräddarsyr alla kurser efter era behov, utgår från era förkunskaper och hämtar exempel från er verksamhet.

Inspirationsföredrag

Våra inspirationsföredrag innehåller handfast kunskap och inspirerande exempel som ger er ny energi i pr-arbetet. Föredragen är 45–60 minuter långa och hålls av våra mest erfarna konsulter. Om du inte hittar vad du söker, kontakta Patrik Westander för ett skräddarsytt inspirationsföredrag.

Du kanske också vill läsa ...