Westander värvar från Miljöpartiet

Pr-byrån Westander har anställt Emma Stark, tidigare biträdande presschef för Miljöpartiet i regeringen. Dessförinnan har hon bland annat varit pressekreterare åt utbildningsminister Gustav Fridolin och journalist på Sveriges Radio.

– För mig är det viktigt att Westander värdesätter medarbetarnas eget engagemang och vilja att bidra till en positiv samhällsutveckling. Jag ser fram emot att hjälpa företagets uppdragsgivare att nå ut med sina budskap och bli vassare i sitt påverkansarbete, säger Emma Stark.

Emma Stark rekryteras till affärsområdet Westander Public Affairs. Tidigare har hon arbetat för Miljöpartiet i regeringen, bland annat som biträdande presschef och som pressekreterare åt utbildningsminister Gustav Fridolin. Dessförinnan har hon även jobbat som pressekreterare på Röda Korset, som journalist på Sveriges Radio och som påverkansansvarig på LSU, Sveriges ungdomsorganisationer.

– Emma Stark har gedigen erfarenhet av opinionsbildning och politiska processer. Med den här rekryteringen kan vi erbjuda ännu bättre hjälp till alla som vill kunna navigera i det politiska landskapet, säger Maja Stridsberg, affärsområdeschef för Westander Public Affairs.

Westander Public Affairs hjälper företag att bidra till en positiv samhällsutveckling genom politisk påverkan och opinionsbildning. Westanders byråintäkt har de senaste tio åren ökat med 8 procent i årsgenomsnitt, från 26 miljoner kronor 2011 till 55 miljoner 2021. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Nordens största pr-byråer.