Westander värvar från Stockholms stad

Pr-byrån Westander har rekryterat Nils Grunditz, senast anställd i Stockholms stad som samordnare av hållbarhetsfrågor i stadsbyggnadsprojektet Norra Djurgårdsstaden. Han har specialistkompetens på klimat- och energiområdet och har tidigare arbetat på riksdagens utredningstjänst.

– Det var Westanders stora samhällsengagemang som väckte mitt intresse, det känns som helt rätt plats för mig. Dessutom får jag använda mig av mina erfarenheter av att kommunicera med politiker, medborgare och media, säger Nils Grunditz.

Närmast kommer Nils Grunditz från Stockholms stad där han arbetat som samordnare av hållbarhetsfrågor i Norra Djurgårdsstaden, ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt. Tidigare har han bland annat arbetat på riksdagens utredningstjänst.

– Nils Grunditz har stor erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med hållbarhetsfrågor. I synnerhet hans kompetens inom klimat- och energiområdet kommer att bli till stor nytta för Westanders uppdragsgivare, säger Jessica Henryson, enhetschef för Westander Klimat och Energi.

Nils Grunditz var en av förra årets cirka 700 sökande till Westander. Byrån har nu 35 anställda. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Westander har under fem av de senaste sju åren blivit utsedd till Årets Byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.