Att gå en kurs hos Westander

Westanders pr-skola erbjuder handfasta kurser för dig som vill vässa din pr-kompetens. Du får kunskap och inspiration som hjälper dig att gå från ord till handling i pr-arbetet.

Handfast kunskap
Vi vill att den kunskap du får med dig från kurserna ska vara praktiskt användbar i ditt pr-arbete. Därför varvar vi teoretiska genomgångar med praktiska övningar där du får chans att prova dina kunskaper. En stor del av undervisningen är baserad på case och konkreta exempel från vår egen vardag.

Små grupper för bra interaktion
För att alla ska kunna vara aktiva i praktiska övningar och få med sig så mycket kunskap och inspiration som möjligt är antalet kursdeltagare begränsat till högst tolv personer.

Lärare med stor erfarenhet
Alla lärare är pr-konsulter på Westander och har gedigen erfarenhet från aktuella konsultuppdrag och tidigare roller inom journalistik, politik och kommunikation.

Mat och dryck
Vi vet vad gott fika betyder för inlärningen. I pausen bjuder vi på nybakat från något av våra favoritkonditorier. Kaffe och te står framdukat under hela kursen. Går du en heldagskurs ingår en god och nyttig lunch. All mat och dryck är så långt som möjligt ekologisk.

Plats
Vi håller till i Westanders lokaler på Hammarbybacken 27 i Stockholm.

Läs mer om Kurser

Letar du efter något annat?