Äkta hattrick för Westander i Årets Byrå

Dagens Industri och analysföretaget Regi har utsett pr-byrån Westander till Årets Stora Pr-byrå 2010. Det är tredje året i rad som Westander utses till Årets Byrå. Utnämningarna baseras på kundundersökningar.

– Vi är oerhört stolta över att Westander nu har utsetts till Årets Byrå tre år i rad. De höga betygen från våra uppdragsgivare underlättar dessutom rekryteringen av kompetenta och engagerade konsulter, säger byråns vd Patrik Westander.

Årets Stora Pr-byrå utsågs i går på galan Årets Byrå 2010 på Cirkus i Stockholm. Utnämningen baseras på en kundundersökning som analysföretaget Regi genomfört bland de deltagande byråernas kunder. Totalt har mer än 2 600 kundbedömningar gjorts gällande de 175 byråer som deltog i de olika kategorierna. I kategorin stora pr-byråer ingår byråer med en byråintäkt över 25 miljoner kronor.

Topplistan över Årets Stora Pr-byråer 2010:

1. Westander
2. Gullers Grupp
3. Grayling

– Vi ser utnämningarna som ett kvitto på att kunderna uppskattar vårt engagemang i uppdragen. På Westander åtar vi oss bara uppdrag som vi själva sympatiserar med, säger Patrik Westander.

Westander har för närvarande 22 anställda och cirka 50 aktiva kundrelationer. Westander utsågs under förra året till såväl Årets Stora Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning som Kundens Bästa Pr-byrå i Novus och Resumés kundundersökning.

Pressmeddelanden 2011

Visa fler