Apotek Hjärtat väljer Westander

Apotek Hjärtat har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet kompletterar övriga byråsamarbeten och handlar om att stärka Apotek Hjärtats varumärke och opinionsbilda för ökad folkhälsa.

– Apoteken spelar en viktig roll i människors vardag och kan bidra mycket till ökad folkhälsa. Vi vill gärna dela med oss av både kunskap och de utmaningar vi ser kring en mer hållbar samhällsutveckling, säger Katarina Frigell, kommunikationschef på Apotek Hjärtat.

Apotek Hjärtat ingår i ICA Gruppen och är Sveriges ledande apotekskedja med nästan 400 apotek runtom i landet. Nyligen fick Apotek Hjärtat utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke av strategikonsultföretaget Differ. Westander har tidigare arbetat med Apotek Hjärtats hållbarhetsrapport.

I Westanders arbetsgrupp ingår Katalin Herngren som är ansvarig för byråns tjänster inom strategi och seniorkonsulten Emma Rost.

– Jag ser fram emot att hjälpa Apotek Hjärtat att delta i debatten om folkhälsa och hållbarhet. Apoteken kan bland annat bidra till smartare vårdkedjor, säger Katalin Herngren, kundansvarig konsult på Westander.

De senaste tio åren har Westander vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå. Företaget vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.