Autism- och Aspergerförbundet väljer Westander

Autism- och Aspergerförbundet har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser publicitet och opinionsbildning för att öka kunskapen om autism i samhället.

– Vi vill att personer med autism ska kunna delta i samhället på samma villkor som alla andra. Kommunikation är ett viktigt verktyg för att öka förståelsen för autism, säger Gunilla Sundblad, förbundssekreterare på Autism- och Aspergerförbundet.

Autism- och Aspergerförbundet är en ideell organisation som arbetar för att förbättra villkoren för personer med autism i alla åldrar. Förbundets över 18 000 medlemmar är personer med egen funktionsnedsättning, deras närstående och yrkesverksamma inom området.

– Autism- och Aspergerförbundet sprider kunskap om autism och påverkar samhället till det bättre. Vi är stolta över att få hjälpa till med deras viktiga arbete, säger Sebastian Stjern, kundansvarig konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår även Sara Arborén, affärsområdeschef för Westander Hälsa och Forskning, samt Cecilia Gomez, pr-konsult och tidigare förbundsdirektör på Svenska Diabetesförbundet.

De senaste tio åren har Westander vunnit fler kundundersökningar än någon annan svensk pr-byrå. Företaget vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.

Pressmeddelanden 2019

Visa fler