Caroline Somerville ny delägare i Westander

Caroline Somerville blir ny delägare i Westander. Hon har jobbat tre år på pr-byrån som kontorsansvarig assistent och blir nu företagets tolfte delägare.

– Jag är glad att Caroline Somerville vill investera i Westander. Som kontorsansvarig assistent har hon en nyckelroll i vår strävan att skapa en trevlig arbetsmiljö för kollegor och kunder, säger Westanders vd Patrik Westander.

Caroline Somerville har tidigare bland annat arbetat på Glyttinge Camping i Linköping, Filippa K Store Stockholm och Åhléns City Stockholm. Sedan tre år tillbaka är hon kontorsansvarig assistent på Westander.

– Vi tror att ägarspridningen kommer att hjälpa oss i vår ambition att bli en av Sveriges största pr-byråer. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och stärker de ekonomiska incitamenten att expandera, säger Patrik Westander.

Westander grundades år 2000 av två bröder, Henrik och Patrik Westander, den ena fredsaktivist och den andra oljebolagsdirektör. Pr-byrån ägs fortfarande till största delen av grundarna. Övriga delägare är sedan tidigare Birger Lycken, Frida Blom, Hanna Berheim, Jenny Kölfors, Jessica Henryson, Johanna Look, Mikael Persson, Nina Halling och Veronica Norton.

Westander har nu 34 anställda och hade under 2014 en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Byrån utsågs nyligen till Årets Stora Pr-byrå 2014 i analysföretaget Regis kundundersökning. Därmed har Westander utsetts till Årets Byrå under fem av de senaste sju åren.