Emerga Consulting väljer Westander

Göteborgsbaserade konsultföretaget Emerga Consulting, som arbetar med mänskliga rättigheter, har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet avser att utveckla företagets kommunikation.

– Emerga har blivit ett stabilt företag med många nöjda uppdragsgivare. Nu vill vi utveckla vår kommunikation för att nå ut till ännu fler. Vi är väldigt glada över att kunna inleda ett samarbete med Westander, säger Lejla Mundzic vd Emerga Consulting.

Emerga är ett konsultföretag som hjälper offentlig sektor, företag och organisationer att ta ökat ansvar för mänskliga rättigheter. Detta gör företaget genom utbildningar, utvärderingar och förändringsarbete. Emerga vill vara med och skapa ett samhälle där varje individ kan åtnjuta alla sina mänskliga rättigheter.

– Emerga är en liten aktör som gör ett stort arbete. Vi ser fram emot att få bidra till att fler får upp ögonen för deras verksamhet, säger Hanna Berheim, kundansvarig konsult på Westander.

Westanders arbetsgrupp består av pr-konsulterna Hanna Berheim och Sebastian Stjern.

Westander har sedan 2005 vunnit totalt nio kundundersökningar genomförda av branschtidningen Resumé respektive analysföretaget Regi.