Jenny Kölfors ny enhetschef på Westander

Jenny Kölfors är ny enhetschef på pr-byrån Westander. Hon arbetar sedan sju år som konsult på byrån, dit hon blev rekryterad från en tjänst som pressansvarig på Historiska museet.

– Westander växer snabbt just nu och det är väldigt spännande att vara med på den resan. Som enhetschef hoppas jag kunna bidra ännu mer till företagets utveckling, säger Jenny Kölfors.

Jenny Kölfors kommer nu att ingå i Westanders ledningsgrupp. Hon har tidigare bland annat arbetat som pr-trainee på Makovsky & Co i New York, varit pr-konsult på Spirit kommunikation och senast pressansvarig på Historiska museet, där hon även ansvarade för museets marknadsföring. Hon har en examen från Internationella pr- och informationsprogrammet på IIU i Stockholm och Pace University i New York.

– Jenny Kölfors har stort förtroende bland kollegorna och kommer att bidra till en positiv dynamik i ledningsgruppen. Hennes samarbetsorienterade ledarskap är en stor tillgång för Westander i den expansiva fas som vi nu har gått in i, säger pr-byråns vd Patrik Westander.

Jenny Kölfors blir chef för en nybildad femte resultatenhet. Westander har nu 30 anställda och har som mål att växa till 35 anställda 2014.

– Vi hoppas kunna anställa tre-fyra nya konsulter i höstens rekryteringsomgång. Vårt långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer, säger Patrik Westander.